تحولات منطقه

امام جمعه موقت سبزوار گفت: رزمندگان جبهه مقاومت با ایستادگی ثابت کردند که رژیم صهیونیستی، بیش از هر زمان دیگری در مسیر زوال و نابودی قرار دارد.

خطیب جمعه سبزوار:‌ رژیم صهیونیستی در مسیر زوال و نابودی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام سیدعلی اخباری در خطبه های نماز جمعه این هفته سبزوار عنوان کرد: رژیم صهیونیستی پس از عملیات "طوفان الاقصی"، اقدام به بمباران مراکز امن و بیمارستان ها کرد و نیز قطع کردن آب و برق بیانگر اوج ناجوانمردی و زوال این رژیم بود.

وی  گفت: چنانچه آمریکا و غرب از رژیم صهیونیستی حمایت نمی کردند، فروپاشی آنها بیش از زمان دیگری با مقاومت مردم غزه و فلسطین فرارسیده بود.

خطیب جمعه سبزوار در ادامه با گرامیداشت هفته بسیج بیان کرد: بسیج شجره طیبه و درخت پرثمری است که این تفکر به سراسر جهان سرازیر و صادر شده است.

حجت الاسلام اخباری افزود: بسیج در پیروزی انقلاب، دوران دفاع مقدس، جهاد سازندگی، محرومیت زدایی و در همه صحنه ها حضور داشته است چنانکه در سال های اخیر در میدان مقابله با ویروس کرونا و رزمایش مواسات و همدلی نیز بسیجیان درخششی غیرقابل انکار داشتند.

امام جمعه موقت سبزوار با اشاره به انتخابات اسفند امسال،گفت: انتخابات تبلور نظام مردم سالاری دینی است که حضور گسترده مردم در این صحنه، خاری در چشم دشمنان خواهد بود.

حجت الاسلام اخباری افزود: حضور پرشور مردم در انتخابات تضمین کننده موفقیت کشور است و تلاش برای تبیین مشارکت پرشور مردم پای صندوق های رای اهمیت بالایی دارد

منبع: خبرگزاری ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha